cropped-coollogo com-24052343

Εκτύπωση

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοικητική Επιστήμη & Πληροφοριακά Συστήματα» (Master of Science)-ΤΕΙ Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης

Δημοσιεύθηκε στις .

 Στο ΤΕΙ Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης στην Καβάλα, θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο του 2016 για 6η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοικητική Επιστήμη & Πληροφοριακά Συστήματα» (Master of Science).

Ήδη, συμμετέχουν στο Πρόγραμμα αυτό αρκετοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί με αξιοζήλευτη επιτυχία. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, αποκτούν ολοκληρωμένες γνώσεις της Διοικητικής Επιστήμης και των Πληροφοριακών Συστημάτων, που τους καθιστούν ικανούς να διοικήσουν σχολικές μονάδες. Πέρα από τα ουσιαστικά εφόδια, δημιουργούν με αυτό τον τρόπο και τις προϋποθέσεις για κατοχύρωση της εργασιακής τους θέσης και ανάληψη θέσεων ευθύνης και γενικότερα ανέλιξη στη διοικητική ιεραρχία.

Για άμεση λεπτομερή πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Χατζή Βασίλειο (Καθηγητή Πληροφορικής, τηλ. 2510462325, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στον κ. Τερζίδη Κωνσταντίνο (Καθηγητή Διοίκησης Επιχειρήσεων, τηλ. 6945750809,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών http://mais.teikav.edu.gr.

Με εκτίμηση

Καθηγητής Βασίλειος Χατζής

Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

 

e-book Museums

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66100

E-mail: [email protected] 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521062294
http://www.didedra.gr