Εκτύπωση

1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Δημοσιεύθηκε στις .

 Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη ολοκλήρωση της 1ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. εκφράζει τα συγχαρητήριά της προς τους Διευθυντές/τριες, τους/τις εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και τους/τις μαθητές/τριες των Σχολικών Μονάδων της χώρας, καθώς με τη συμμετοχή τους πέτυχαν την καταξίωση του θεσμού από την πρώτη κιόλας μέρα εφαρμογής του.
Επίσης εκφράζουμε συγχαρητήρια προς τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης , τους Σχολικούς Συμβούλους ΠΕ70 και ΠΕ11,καθώς και τους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, για τη συμβολή τους στην εξαιρετικά επιτυχημένη πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων της 1ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού σε όλη τη χώρα.
Όλοι όσοι προαναφέρουμε, με ιδιαίτερη αναφορά στους Συλλόγους Διδασκόντων για την υψηλή ποιότητα των προτάσεων και την εξαιρετική υλοποίηση τους, καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα εφαρμογής της την «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» ως ένα άκρως επιτυχημένο θεσμό με ισχυρή διείσδυση στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Παρακαλούμε τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς που υλοποίησαν τις δράσεις της 1ης Πανελλήνιας Ημέρας να αποστείλουν τυχόν ηλεκτρονικό υλικό, ή άλλα στοιχεία, μαζί με μία συνοπτική έκθεση, στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ., μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Η συνοπτική έκθεση μπορεί να περιλαμβάνει το βασικό πλαίσιο που επέλεξε η Σχολική Μονάδα για τη διοργάνωση της 1ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, μαζί με τυχόν παρατηρήσεις ή προτάσεις για το μέλλον.
Σχετικό υλικό και έκθεση μπορούν, αν το επιθυμούν, να αποστείλουν οι Σχολικοί Σύμβουλοι ΠΕ11 και ΠΕ70, οι Διευθυντές Εκπαίδευσης , καθώς και οι Ομάδες Φυσικής Αγωγής.

Το υλικό που θα αποσταλεί θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την ανάδειξη καλών πρακτικών, καθώς και για την αξιοποίηση προτάσεων για τις μελλοντικές Πανελλήνιες Ημέρες Σχολικού Αθλητισμού. Επίσης το οπτικοακουστικό υλικό θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του «Κοινωνικού Σχολείου».

Υπενθυμίζουμε στις Ομάδες Φυσικής Αγωγής ότι έως την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 θα πρέπει να αποστείλουν στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. , στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τα συγκεντρωτικά στοιχεία που θα συλλέξουν από τις σχολικές μονάδες της περιοχής ευθύνης τους. Επίσης, παρακαλούμε στους συγκεντρωτικούς πίνακες που θα αποσταλούν να καταγραφεί και ο συνολικός αριθμός σχολείων της Διεύθυνσης.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς για την καθιέρωση, από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής, της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού ως ισχυρού θεσμού με υψηλό κοινωνικό αντίκρισμα.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ


Πληροφορίες : Χ. Αγγελή, Ε. Σταμοπούλου
Τηλέφωνο : 210-3443090, 210-3442206
FAX : 210-3442210
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.