Εκτύπωση

Τετραμηνιαίο Ηλεκτρονικό Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Περιοδικό ανοικτής πρόσβασης “eκπ@ιδευτικός κύκλος

Δημοσιεύθηκε στις .

 Το Τετραμηνιαίο Ηλεκτρονικό Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Περιοδικό ανοικτής πρόσβασης "eκπ@ιδευτικός κύκλος" εκδίδεται από τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "eκπ@ιδευτικός κύκλος" σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε. Δράμας.
Έχει στόχο να αναδείξει την επιστημονική γνώση και την έρευνα στον ευρύτερο κύκλο των αντικειμένων που συνθέτουν το πεδίο της τυπικής, μη τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης.
Ειδικότερα τα θεματικά πεδία του περιοδικού είναι: η Γενική, Τεχνολογική, Ειδική Εκπαίδευ-ση, Θέματα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Μεθοδολογίας, η χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική διαδικασία, η Διοίκηση της Εκπαίδευσης, η Διά Βίου Μάθηση και η Εκπαίδευση Ενηλίκων, καθώς επίσης η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και η Διαδικτυακή Μάθηση.
Η Συντακτική Επιτροπή αποτελείται από Στελέχη της Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας και η Επιστημονική Επιτροπή από μέλη ΔΕΠ και ΣΕΠ Πανεπιστημίων, που καλύπτουν τα επιστημονικά πεδία του περιοδικού.
Το περιοδικό έχει ήδη αναρτήσει πέντε τεύχη στην ιστοσελίδα του και επίκειται η ηλεκτρονική έκδοση του 6ου τεύχους το Δεκέμβριο του 2014.
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περιοδικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.educircle.gr, να υποβάλετε τις εργασίες σας προς αξιολόγηση και πιθανή δημοσίευση μετά από θετική κρίση τους.

O Δ/ντής
Δ/μιας Εκ/σης Περιφ/κης Εν/τας Δράμας

Δρ. Κιουλάνης Σπυρίδων


Πληροφορίες :Α.Κ.Πασχαλίδου
Τηλέφωνο :2521351223
FAX :2521351293
E-mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66133

E-mail: mail@dide.dra.sch.gr 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351293
http://www.didedra.gr