eκπ@ιδευτικός κύκλος: ένα επιστημονικό εκπαιδευτικό περιοδικό ανοικτής πρόσβασης

Δημοσιεύθηκε στις .

Σας ενημερώνουμε ότι ο «eκπ@ιδευτικός κύκλος» (ISSN:2241-4576) είναι ένα επιστημονικό, εκπαιδευτικό περιοδικό ανοικτής πρόσβασης, το οποίο εκδίδεται διαδικτυακά στη διεύθυνση http://www.educircle.gr/periodiko/ από στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας και τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «eκπ@ιδευτικός κύκλος». Πρόκειται για ένα περιοδικό ανοικτής πρόσβασης το οποίο υποστηρίζει την παγκόσμια ανταλλαγή γνώσεων, καθιστώντας διαθέσιμα στο κοινό τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας.
Τα θεματικά πεδία του περιοδικού είναι: η γενική, τεχνολογική, ειδική εκπαίδευση, θέματα παιδαγωγικής και διδακτικής μεθοδολογίας, η χρήση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διαδικασία, η διοίκηση της εκπαίδευσης, η διά βίου μάθηση και η εκπαίδευση ενηλίκων, καθώς επίσης η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και η διαδικτυακή μάθηση.
Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να βρει σε αυτό επιστημονικά άρθρα τα οποία αναδεικνύουν την επιστημονική γνώση και την έρευνα στον ευρύτερο κύκλο των αντικειμένων που συνθέτουν το πεδίο της τυπικής, μη τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης, ή να υποβάλει και ο ίδιος κάποιο άρθρο προς δημοσίευση, σύμφωνα με τα τυπογραφικά χαρακτηριστικά, που ορίζονται στις «οδηγίες υποβολής άρθρων» του περιοδικού. Δεκτά για δημοσίευση στο περιοδικό γίνονται άρθρα, που δεν έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν και δεν έχουν υποβληθεί για δημοσίευση σε άλλο επιστημονικό περιοδικό, έπειτα από ανώνυμη κρίση δύο τουλάχιστον μελών της επιστημονικής επιτροπής του περιοδικού.

O Δ/ντής Δ/μιας Εκ/σης Περιφ/κης Εν/τας Δράμας

Δρ. Κιουλάνης Σπυρίδων


Δρ Κιουλάνης Σπύρος
2521351224
2521351294
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
www.didedra.gr 

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66133

E-mail: [email protected] 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351293
http://www.didedra.gr