Υ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δράμας

Υπεύθυνος ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. -      
Τεχνικός Υπεύθυνος -      
Τηλ.: 2521351230 Fax : 2521351293 E-mail :plinet@dide.dra.sch.gr    
Εκτύπωση

Ανακοίνωση - Πρόσκληση : Εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού Ενδοσχολικής Τεχνικής Στήριξης (καθηγητές Πληροφορικής ΠΕ19 - ΠΕ20 - ΤΕ01.13)

Δημοσιεύθηκε στις .

 Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Περιφερειακής Ενότητας Δράμας σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, ώρα έναρξης 15:00 μμ, στην πόλη της Δράμας.

Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης Α8 του έργου ΣΤΗΡΙΖΩ και στοχεύει στην εκπαίδευση των Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕ19 - ΠΕ20 - ΤΕ01.13) στη χρήση και αξιοποίηση τόσο των υφιστάμενων υποδομών ΤΠΕ όσο και των υποδομών που εγκαθίστανται στα πλαίσια του «Ψηφιακού Σχολείου».

Το σεμινάριο περιλαμβάνει α) παρουσιάσεις και β) βιωματικά εργαστήρια και θα έχει διάρκεια επτά διδακτικών ωρών. Συνοπτικά, θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  •  Εισαγωγή στο Έργο ΣΤΗΡΙΖΩ
  •  Ευρυζωνικές συνδέσεις με δίκτυα οπτικών ινών
  •  Το «Ψηφιακό Σχολείο»
  •  Υποστήριξη ΣΕΠΕΗΥ
  •  Ελεύθερο Λογισμικό
  •  Καινοτόμες Υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου

Εισηγητές ΔΠΘ:

  •  Δημήτριος Κουρτίδης, Επιστημονικό Προσωπικό
  •  Διογένης Αβραμίδης, Προσωπικό Υποστήριξης

Εισηγητές ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Περιφερειακής Ενότητας Δράμας:

  •  Ζαχαρούλα Χαρπαντίδου, Υπεύθυνη ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Δράμας

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Γενικό Λύκειο Δράμας
(Ταχ. Διευθ. Κατακουζηνού 12, Δράμα).

Για σχετικές πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε να πραγματοποιήσετε είσοδο στον διαδικτυακό τόπο training.sch.gr με τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και να επιλέξετε την καρτέλα «Σεμινάρια». Μετά το πέρας του σεμιναρίου μπορείτε να παραλάβετε σχετική βεβαίωση παρακολούθησης από τον παραπάνω διαδικτυακό τόπο.

Σημειώνεται ότι στο εν λόγω σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι Καθηγητές Πληροφορικής που δεν το παρακολούθησαν την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 801 – 11 – 801 – 81 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

egxeir ergasiwn

egxeir antistoix titlwn

odigos diax eisodou

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66133

E-mail: mail@dide.dra.sch.gr 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351293
http://www.didedra.gr