Εκτύπωση

Ενημερωτική εκδήλωση για τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων 2014-2015

Δημοσιεύθηκε στις .

 Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας μέσω του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δράμας προτίθεται να διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση για τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων 2014-2015.

Στην επιμόρφωση καλούνται να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί σχολείων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Δράμας που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 18:00 μμ – 21:00 μμ. στη μεγάλη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

Κατά τη διάρκεια της επιμορφωτικής δράσης, 1) θα διευκρινιστεί το περιεχόμενο της εγκυκλίου που αφορά το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, 2) θα παρουσιαστούν προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, πολιτιστικών θεμάτων και αγωγής υγείας της περυσινής σχολικής χρονιάς και 3) θα υπάρχει η δυνατότητα εκπροσώπων τοπικών φορέων να απευθυνθούν στην εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε να υπάρξουν συνεργασίες στο πλαίσιο των προγραμμάτων.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις στους/στις εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν.

Ο Διευθυντής
Δ/μιας. Εκ/σης. Περιφ/κής Εν/τας. Δράμας
α.α.

Κων/νος Τερζάκης


Ιστοσελίδα : http:// www.didedra.gr
Πληροφορίες: Λαζαρίδης Στέλιος
Τηλέφωνο: 25213-51230
Φαξ: 2521351226
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.