Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας & Πολιτιστικών)

  Μπαντής Γιώργος Τηλ.: 2521351230 Fax : 2521351230 E-mail : ypsd@dide.dra.sch.gr
Εκτύπωση

Κ.Π.Ε. Λιθακιάς Ζακύνθου: Ε.Θ.Δ. «Το Σεισμικό Τόξο που μας ..ενώνει»

Δημοσιεύθηκε στις .

Σχετικά με τη λειτουργία του Ε.Θ.Δ. : «Το Σεισμικό Τόξο που μας ..ενώνει», το οποίο συντονίζεται από το Κ.Π.Ε. Λιθακιάς Ζακύνθου, σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζει τις δράσεις του και επιθυμούμε καινούργιες περιβαλλοντικές ομάδες να ενταχθούν σε αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες να παραπέμπετε τους συναδέλφους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ένταξη των περιβαλλοντικών ομάδων που συντονίζουν στο "Σεισμικό τόξο που μας ... ενώνει", στην ιστοσελίδα μας www.kpezakyn.gr ή να επικοινωνούν μαζί μας στο 2695053417.

Βασική προϋπόθεση είναι οι νέες περιβαλλοντικές ομάδες, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, να έχουν καταθέσει περιβαλλοντικό πρόγραμμα στις οικείες διευθύνσεις σχετικό με τις θεματικές ενότητες του Εθνικού Θεματικού Δικτύου: «Το Σεισμικό Τόξο που μας .. ενώνει», οι οποίες περιλαμβάνονται στο θεσμικό πλαίσιο.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί η ιστοσελίδα του κέντρου μαςστο site: www.kpezakyn.gr στην οποία βρίσκονται τα έντυπα της αίτησης και του πρωτοκόλλου συνεργασίας, καθώς και το διαδικτυακό κανάλι του
ΚΠΕ Λιθακιάς στη διεύθυνση www.worldtv.com/kpezakyntv .

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, με τον κο Βισβάρδη Αναστάσιο στο τηλέφωνο 26950 - 53417, φαξ 26950 - 53418 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η υπεύθυνη του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου,
ΑΒΟΥΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

docΑίτηση συμμετοχής

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

egxeir ergasiwn

egxeir antistoix titlwn

odigos diax eisodou

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66133

E-mail: mail@dide.dra.sch.gr 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351293
http://www.didedra.gr