Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας & Πολιτιστικών)

  Μπαντής Γιώργος Τηλ.: 2521351230 Fax : 2521351230 E-mail : ypsd@dide.dra.sch.gr
Εκτύπωση

Πρόγραμμα Κοινωνικό σχολείο: Επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο εκπαιδευτικών «Στηρίζομαι στα πόδια μου»

Δημοσιεύθηκε στις .

 Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας μέσω του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Δράμας «ΔΡΑΣΗ» προτίθενται να διοργανώσουν σεμινάριο για 15 εκπαιδευτικούς των σχολείων της Π.Ε. Δράμας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στηρίζομαι στα πόδια μου» στηρίζεται στην βιωματική μάθηση επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και των κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις και ανησυχίες τους και να αναζητήσουν τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων τους. Παράλληλα αναγνωρίζει τις δυσκολίες των ανθρώπων που δουλεύουν με μαθητές και διευκολύνει τις διαπροσωπικές σχέσεις στο σχολικό πλαίσιο.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 12 ωρών και συγκεκριμένα θα υλοποιηθεί στις 1,2,9,11 Δεκεμβρίου 2014 17:00 μμ – 20:00 μμ. στα γραφεία του Κέντρου Δράση ( Θεμιστοκλέους 9). Συντονιστές θα είναι η Ευθυμία Αγαθαγγελίδου, κοινωνιολόγος και ο Κωνσταντίνος Βλάχος, ψυχολόγος.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 27 Νοεμβρίου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Σε περίπτωση που υποβληθούν περισσότερες από τις προσφερόμενες θέσεις, το σεμινάριο θα επαναληφθεί

Παρακαλούμε οι Δντές να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.

Ο Διευθυντής
Δ/μιας. Εκ/σης. Περιφ/κής Εν/τας. Δράμας

Δρ Κιουλάνης Σπύρος


Πληροφορίες: Λαζαρίδης Στέλιος
Τηλέφωνο: 25213-51230
Φαξ: 2521351226
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

egxeir ergasiwn

egxeir antistoix titlwn

odigos diax eisodou

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66133

E-mail: mail@dide.dra.sch.gr 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351293
http://www.didedra.gr