Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων

Πατρωνίδου Δήμητρα Τηλ.: 2521351230 Fax : 2521351226 E-mail : [email protected]
Εκτύπωση

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας, Αντικαπνιστικής Αγωγής, Διατροφής και Πρόληψης Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων (Σ.Μ.Ν) στα σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Δράμας

Δημοσιεύθηκε στις .

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Δράμας, μέσω της Υπεύθυνης Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, σε συνεργασία με Επαγγελματίες Υγείας του Δικτύου Αγωγής Υγείας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας υλοποιεί Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που περιλαμβάνει ενημερωτικές δράσεις στο πλαίσιο της Αντικαπνιστικής Αγωγής, της Διατροφής και της Πρόληψης Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων (Σ.Μ.Ν) στα σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Δράμας. Για το παραπάνω πρόγραμμα η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Δράμας έχει εξασφαλίσει την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικό έγγραφο το με αρ. πρ. 619/28-01-2015 εισερχόμενο της Δ.Δ.Ε. Δράμας. Η έγκριση δίνεται για το τρέχον σχολικό έτος 2014 -2015.
Οι Επαγγελματίες Υγείας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, είναι οι ακόλουθοι:
Κέντρο Υγείας Κάτω Νευροκοπίου: Ρούτσης Αριστείδης, Νοσηλευτής, Αποστολίδου Ευφροσύνη, Μαία, Πολίτογλου Ελισσάβετ, Νοσηλεύτρια, Τζεβελέκου Κοκκώνη, Μαία.
Κέντρο Υγείας Προσοτσάνης:
Δημητράδου Σοφία, Επισκέπτρια Υγείας.
Κέντρο Υγείας Παρανεστίου: Τσαλγατίδου Σοφία, Νοσηλεύτρια.
Γενικό Νοσοκομείο Δράμας: Τσοκακτσίδης Ηλίας, Επισκέπτης Υγείας.
Οι παραπάνω Επαγγελματίες Υγείας θα επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα, για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει από πλευράς σας και από πλευράς του Συλλόγου Διδασκόντων σχετικό ενδιαφέρον για την υλοποίηση των επιμορφωτικών δράσεων στο σχολείο ευθύνης σας. Για να κλείσετε ραντεβού, δεν απαιτείται καμία επιπλέον έγκριση.
Οι Παρεμβάσεις είναι προαιρετικές για τους/τις μαθητές/τριες. Για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους. Απαγορεύεται η διανομή υλικού οποιουδήποτε είδους, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί διαφημιστικό.
Με την επικαιροποίηση του καταλόγου των νέων μελών του δικτύου Αγωγής Υγείας της 4ης Δ.Υ.Π.Ε, θα σας ανακοινωθούν συμπληρωματικά ονόματα Επαγγελματιών Υγείας που θα αναλάβουν ενημερωτικές δράσεις καθώς και οι δράσεις αυτές.

O Δ/ντής
Δ/μιας Εκ/σης Περιφ/κης Εν/τας Δράμας

Δρ. Κιουλάνης Σπυρίδων


Πληροφορίες : Δ. Πατρωνίδου
Τηλέφωνο : 2521351230
FAX : 2521351226

odigos diax eisodou

 

e-book Museums

Η Δ.Δ.Ε. Δράμας στο Χάρτη

Τα σχολεία της ΔΔΕ στο χάρτη

Επικοινωνία

Διοικητήριο - Αντιπεριφέρεια Δράμας
Δράμα, τ.κ. 66100

E-mail: [email protected] 
Τηλέφωνο: 2521351224
Fax: 2521351294
http://www.didedra.gr